STS *forum* 2024 - 21st Annual Meeting

October 6-8, 2024

Plenary Sessions Concurrent Sessions By Invitation Only

October 5, 2024 (Saturday)			
10:00-18:30	11:30-18: 12:00-12: 12:50-15: (for all STS forum participants) 13:30-15: 14:00-16: 14:00-17:	11:00-12:30	AA-STS Board Meeting
		11:30-18:35	Regional Action on Climate Change (RACC16) [Room A]
		12:00-12:50	Young Leaders Network
		12:50-15:30	Dialogue between Young Leaders and Nobel Laureates
		13:30-15:00	Board Meeting
		14:00-16:40	Kyoto Symposium
		14:00-17:00	13th Global Summit of Research Institute Leaders
		16:00-18:00	Forum for Unity, Science, and Empowerment (FUSE)
18:00-20:00	Networking Plaza [Sakura, ICC Kyoto]		

October 6,	202	4 (Sunday)				
08:30		Doors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto)				
10:00-11:00 60 min.	100	Opening: The World in 2024 What do we need from S&T? [Main Hall]				
11:00-12:00 60 min.	101	Path to Sustainability [Main Hall]				
<u>'</u>					12:10-13:30	CEO Meeting
12:00-13:50 110 min.					12:10-13:30	CTO Meeting
		Lunch and Networking Time [Sakura]		12:10-13:30	University Presidents' Meeting	
					12:10-13:30	Heads of Private Foundations Meeting
				12:10-14:50	S&T Ministers' Roundtable	
13:50-14:50 60 min.	102	Koji Omi Memorial Plenary: Lights and Shadows of Al [Main Hall]				
14:50-15:10		Coffee Break				
	103	Energy	Earth and Commons	Climate Risks		Life Sciences
15:10-17:10 120 min.		Action for Net-Zero Emission [Room B-1]	Digital Twins of Ocean [Room K]	Resilient Society against Climate Risks [Room B-2]		Al for Health [Room D]
		Innovative Engineering	Cooperation in S&T	S&T Education		Digital Technologies
		Revolutionary Materials and Devices [Room C-1]	Science and Technology Diplomacy [Room C-2]	Fostering New Generations of Scientists with Inclusion and Diversity [Room E]		Countering Disinformation in Digital Age [Room A]
17:10-17:30		Coffee Break				
17:30-18:30 60 min.	104	104A: Basic Science, Innovation and Policy [Nain Hall] 104B: Science and Technology for Business [Room A]				
18:30- M		Move to the venue, Cocktail				
19:00-21:00	105	Official Dinner [Event Hall]				

October 7.	202	4 (Monday)				
Doors open and Registration starts at the Kyoto International		08:00-08:45	General Meeting			
09:00-10:10 70 min.	200	Al Ethics and Regulation [Main Hall]				
10:10-10:40		Coffee Break				
		Energy	Energy Earth and Commons Climate Risks		Life Sciences	
10:40-12:40		Investment and Financing for Energy Transition [Room B-1]	Food and Water Security [Room K]	Adaptation to Climate Change [Room B-2]		Breakthrough in Biotechnology [Room D]
120 min.	201	Innovative Engineering	Cooperation in S&T	S&T E	ducation	Digital Technologies
		Quantum Science and Technologies [Room C-1]	Collaboration among Academia, Industry and Government [Room C-2]	Al in Education [Room E]		Cybersecurity [Room H]
12:40-14:20 100 min.					12:50-14:10	Academy of Science Presidents' Meeting
		Lunch and Networking Time [Sakura]			12:50-14:10	Academy of Engineering Presidents' Meeting
				12:50-14:10	Funding Agency Presidents' Meeting	
		Energy	Earth and Commons	Demography		Life Sciences
14:20-16:20 120 min.	202	Solutions to Renewable Energy Intermittence [Room B-1]	Circular Economy toward End of Mining [Room K]	Declining Population [Room B-2]		Patient Advocacy [Room D]
		Innovative Engineering	Cooperation in S&T	S&T Education		Digital Technologies
		Green Technologies [Room C-1]	Nurturing Innovation- based Startups [Room C-2]	Signaling the Trustworthiness of Science [Room E]		Sensor Technologies [Room H]
16:20-16:50		Coffee Break				
16:50-18:00 70 min.	203	203A: Global Health [Main Hall] 203B: Shaping the Future of Higher Education [Rod		Higher Education [Room A]		
18:00-		Move to the venue (Shuttle I	ous provided from ICC Kyoto	to site)		
19:00-21:00	204	Special Buffet Dinner at Hotel Okura Kyoto 20:30-22:00 Council Meeting				

October 8, 2024 (Tuesday)		
08:00		Doors open and Registration starts at the Kyoto International Conference Center (ICC Kyoto)
09:00-11:00 120 min.	300	Takeaways from Concurrent Sessions [Main Hall]
11:00-11:40		Coffee Break
11:40-12:30 50 min.	301	Closing: Science and Technology for the Future of Humankind [Main Hall]
12:30-13:30	302	Farewell Buffet Lunch [Swan]